Campo de Golf Villa Martin

Avenida las brisas 8. 14 km från lägenheten söder om Torrevieja, 20 minuter med bil. Villamartíns bana är designad av Mr Puttman och öppnade redan 1972. Den tillhör därmed en av de mest etablerade banorna i Valenciaområdet.  

Greeenerna är inte för små och inget hål är det andra likt. Svårigheten med banan är att försöka undvika naturliga vattenhinder vid flera hål. Banan ger en lagom utmaning till spelare på alla nivåer eftersom den kräver användning av varje klubba i bagen. Greenerna är underbart utformade och har därför lockat till sig flera viktiga turneringar.

Real Club de Golf Campoamour

Avenida Cartagena. 12 km från lägenheten och man åker 20 minuter söderut med bil/taxi. 

Banan är utformad för att dra maximal nytta av områdets ovanliga terräng. Samtliga 18 hål går genom två till varandra anslutna dalar, som förutom att det är otroligt vackert, också utgör ett effektivt vindskydd. Clubhuset på Real Club de Golf Campoamor består av ett ombyggt fd lantgods som, liksom banan, är omgivet av vacker orörd natur. Restaurangen och terrassen har en fantastisk utsikt över havet. Maten är utmärkt och servicen snabb, professionell och vänlig. På sommaren rekommenderar vi att boka bord om du vill äta.

Las Ramblas - Golf Quara

Av. Ramblas de Oleza, 37, 03189 Dehesa de Campoamor.   Las Ramblas golbana designades av den kände arkitekten Pepe Gancedo, känd för sina kreativa och innovativa idéer med mycket hög kvalitét, vilket givit honom ett välförtjänt och högt skattat internationellt rykte. Banan är enastående vacker med sin branta terräng omgiven av vatten.

Las Colinas Golf & Country Club

Avenida de las Colinas 2, 03189 Orihuela Costa. 22 km från lägenheten söder om Torrevieja. Banan på Las Colinas är designad av den berömda nordamerikanska landskapsarkitekten Cabell B Robinson. Las Colinas Golf & Country Club har ett enda mål: att erbjuda den bästa servicen och de bästa bekvämligheterna så att varje enskild gäst får en unik upplevelse. Banan är rankad som nummer 14 i Spanien.

Real Club de Golf La Manga

La Manga Club Resort, 30389 Los Belones, Cartagena, Murcia. 64 km från lägenheten söderut. La Manga Club har alltid varit vynonymt med golf och de tre prestigefulla syd-, väst- och nord-banorna. Med pitch och putt i varierande utformningar, erbjuder de en utmaning för golfare på alla nivåer. Banorna är designade av Arnold Palmer, Robert Putman, Dave Thomas och Seve Ballesteros.  

La Manga Clubs magnifika golfanläggningar inkluderar också ett "Golf Practice Center", utformat av den legendariske Thomas Johansson med team, vilket anses vara det bästa av sitt slag i Europa.