Hyr lägenhet i Spanien

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante i Spanien, och tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att det är ett fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under året. Temperatur i havet blir ca 28 grader i augusti! Torrevieja har 325 soldagar per år och medeltemperaturen är ca 17,9 grader utslaget på hela året. 

Klimatforskare säger att vädret är bättre här än på någon annan plats i världen.

Lägenheten

En modern lägenhet i vackra Torrevieja med ett lugnt läge mellan Aquas Nueva och Roseleda. Läget gör att det är nära till allt, 1200 meter till Los Locos strand, 2,5 km till La Matas långa sandstrand, 2,5 km till stadens centrum. Området är lugnt och barnvänligt med ett vackert poolområde med jacuzzi, massagestrålar, uteduschar och barnpool.

Lägenheten är på 75 kvm med en balkong och egen stor privat takterrass. Man kommer till takterrassen genom en trapp inne i lägenheten. I det stora sovrummet finns en dubbelsäng och en stor garderob. I det andra sovrummet finns 2st enkelsängar och en byrå. Köket är rejält utrustat för matlagning och förvaring och det finns ett matbord för 4 personer som går att fälla ut till 6 personer om man skulle få gäster. I vardagsrummet finns en bäddsoffa och en fåtölj samt TV. Vi har fyllt Tv-bänken med DVD-filmer men det finns också svenska kanaler på Tv:n.

Genom vardagsrummet kommer man ut till balkongen som har plats för 4 personer. Balkongen har ett sydligt läge vilket gör att det är sol större delen av dagen och är perfekt ställe för att äta frukost och lunch.

Genom en trappa i vardagsrummet så kommer man upp till vår egna takterrass där det finns en lounge-grupp för att sitta och njuta av de spanska kvällarna. På takterrassen finns också ett matbord där det är perfekt att sitta och äta middag på kvällskvisten när solen går ner. På takterrassen finns också en kolgrill, dusch och 2st solsängar där man kan bättra på solbrännan på dagarna, om man inte vill gå till poolen.

Lägenheten har en padelbana precis utanför dörren där man kan boka upp sig gratis för att spela tennis. Det finns fyra racketar i lägenheten att låna.

För övrigt innehåller lägenheten diskmaskin samt tvättmaskin så att man slipper packa så mycket kläder med sig, det finns dricksvatten i kranen genom att vi renar vattnet genom ett specialfilter så att du slipper släpa vatten från affären. Det finns bredband i form av Wi/Fi, AC/värme till alla rum samt fri parkering innanför låsta grindar.

Området

I närområdet finns det mataffär, apotek, restauranger, bank, lekplatser, boulebanor, shoppinggalleria, vatten och lekpark, sporthall med badhus mm

Det är golfsäsong året runt och det finns 10-15 golfbanor inom 5 mils radie, läs gärna mer under rubriken med länkarna.

Hyr lägenhet i Spanien. Torrevieja. Nära havet, Ny lägenhet, Padel, Semesterlägenhet, Pool, Takterass, balkong, AC,